Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Milazzo havn

  • Milazzo Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Milazzo før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Milazzo Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Milazzo Ferge servicer

Milazzo Guide

Milazzo Guide

Milazzo er den tredje største byen i provinsen Messina, som ligger på den nordlige siden av Sicilia, Italia. Milazzo er plassert på en base av en halvøy, som strekker seg inn i Tyrrenhavet. Milazzo er kanskje ikke den vakreste byen på Sicilia, og hovedgrunnen til at turister kommer her er for å komme til De Eoliske Øyer. Men vekk fra den industrielle delen, har Milazzo en gammel bydel. Over byen er slottet Milazzo, som ble bygget av araberne, utvidet av normannerne og gjendannet og styrket av Frederik II. Slottet har utsikt over havet og tilbyr en god utsikt over De Eoliske Øyer. Cap de Milazzo tilbyr også en fantastisk utsikt med fortryllende farger.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.