Stromboli til Salina Ferge

Stromboli Salina fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time mens Siremar servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 5 min.

Det er 25 Uke overfarter på Stromboli Salina ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Stromboli - Salina Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 3 Daglige Avganger 1 time
    • Få pris
  • Siremar
    • 4 Ukentlige Avganger 2 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Stromboli Salina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stromboli Salina ruten er for en bil og 1 passasjer.

Stromboli Guide

Den lille øya Stromboli ligger i Tyrrenhavet, ved den nordlige kysten av Sicilia, Italia. Øya er del av den eoliske øygruppe og er plasseringen av en av tre aktive vulkaner i Italia. Det er en rekke ting besøkende kan lage på øya. Man kan slentre gjennom hovedbyen på øya og nyte den vakre utsikten. Alternativ, er Stromboli det perfekte stedet for en seiltur rundt om øya. Fra havet kan vulkanen tydelig ses. For de mer aktive og modige, kan man klatre vulkanen og få et nærmere kikk på krateret.

Det er fergeforbindelser til Sicilia og fastlandet.

Salina Guide

Den italienske øya Salina er en av de Eoliske Øyer og er en destinasjon for naturelskere som forelsker seg i øyas vakre landskap som består av vulkanske klipper og skråninger med oliventrær og kaperser. Øya er mindre fylt enn Lipari og er den grønneste og mest fruktbare i øygruppen og er kjent for sine sjarmerende landsbyer. Rinella har en deilig havn, som er det perfekte stedet for å se de vakre solnedganger. På den østlige delen av øya ligger landsbyen Pollara, hvor man kan ta en trapp til havet, hvor man finner den berømte kystlinjen, hvor filem II Postino ble innspilt. Dette er Salinas vakreste strand, med lavvanete, varmt, klart vann.

Øya kan nås med raskbåt og SNAV ferge fra Messina på øya Sicilia.