Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Pantelleria havn

  • Pantelleria Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Pantelleria før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Pantelleria Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Pantelleria Ferge servicer

Pantelleria Guide

Pantelleria Guide

Sør for den vestlige spissen av Sicilia ligger den italienske øya Pantelleria. Øya er tettere på Afrika enn på Europa. Pantelleria er den største av alle de sicilianske øyene og er en vulkan øy, som er kjent som ”den svarte perlen av Middelhavet”. Øya var den første tråsteinen for arabisk invasjon av Sicilia i det 8. århundret, og navnet dens stammer fra arabisk ”Bint-al-Rion”, som betyr ”datter av vinden”. Som de fleste andre øyene i Middelhavet, har Pantelleria en rik historie med forskjellige dominerende sivilisasjoner, fra fønikerne, romerne og araberne, med arabisk påvirkning som den mest innflytende. Men Pantelleria har generelt en svært siciliansk kultur. Pantelleria er mest berømt for havet sitt, med 300 meter høye leirskrenter, fjorder, huler og grotter lansg kysten, noe som gjør den til det perfekte reisemålet for snorkeling og dykking.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.