Trapani til Marettimo Ferge

Trapani Marettimo fergeruten knytter Sicilia med De egadiske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 7 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 10 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 55 min.

Det er 56 Uke overfarter på Trapani Marettimo ruten mellom Sicilia og De egadiske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Trapani - Marettimo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Daglige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Trapani Marettimo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Trapani Marettimo ruten er for en bil og 1 passasjer.

Trapani Guide

Den italienske byen Trapani ligger på øya Sicilia og er hovedstaden i provinsen av samme navn. Byens historie går tilbake til Elymians og populære attraksjoner i byen inkluderer kirkene dens i almindelighet og det restaurerte katedral i særdeleshed. Cattedrale di San Lorenzo ble bygget i det 14. århundret og gjennomgikk senere et bysantinsk ansiktsløft. Chiesa del Purgatorio er også populær i byen, og inneholder skulpturer.

Vekk fra byens sentrum ligger byen Erica, Marsala, som er berømt for vinen sin og det antikke greske området Selinunte. En annen populær utflukt fra Trapani er de nærliggende Egadiøyer, som kan nås på omkring 30 minutter. Det er det perfekte stedet for å slappe av, svømme og dykke.

Det er fergeforbindelser fra Trapani til øyer som Pantelleria og Napoli, Cagliaria og Tunisia.

Marettimo Guide

Den italienske øya Marettimo er den mest avsidesliggende av de tre egadiske øyer, som ligger ut for Sicilias vestkyst. Øya, som er en steinete høyderygg som raker ut i havet, ligger innen et marine naturreservat og er et populært reisemål for dykkere og vandrere. Øya har bare en by, som også kalles Marettimo, og dette er en fiskerby.
Marettimo havn ligger omkring 40 minutter fra Favignan og en time fra Trapani.