Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Marettimo havn

  • Marettimo Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Marettimo før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Marettimo Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Marettimo Ferge servicer

Marettimo Guide

Marettimo Guide

Marettimo er den nest største av De Egadiske Øyene i Middelhavet, omkring 40 km ut for Sicilias vestkyst. Det er bare en bosetning på Marettimo, som er en fiskerlandsby, som består enkle bygninger med italienske flisbelagte trapper, som fører opp til husene. Øya er bare 12 kvadratmeter i søtrrelse og har omkring 300 innbyggere om vinteren og 700 om sommeren, ikke medregnet turister. Marettimo er den mest fjerntliggende og isolerte av de tre Egadiske Øyene, og ansett for å være grønnere og mer fjellrik i forhold til de omkringliggende øyene. Øya er stort sett en enorm høyderygg, som stikker opp av havet, noe som gjør det nesten umulig å kjøre opp øya, og besøkende må ikke ta med kjøretøyer.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.