Milazzo til Stromboli Ferge

Milazzo Stromboli fergeruten knytter Sicilia med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 8 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 10 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 55 min.

Det er 61 Uke overfarter på Milazzo Stromboli ruten mellom Sicilia og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Milazzo - Stromboli Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 8 Daglige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 4 t 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Milazzo Stromboli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milazzo Stromboli ruten er for en bil og 1 passasjer.

Milazzo Guide

Den sicilianske byen Milazzo er den tredje største byen i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er plassert omkring 40 km fra Sicilias hovedstad, og ligger ved foten av den halvøya som raker inn i Tyrrenhavet. Et viktig og poprtlært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes å ha vært startet av arabene og deretter utviklet av normannene og restaurert av Frederik II. Andre interessante severdigheter omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokke Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen I Milazzo er det ferger til de æoliske øyer og Napoli.

Stromboli Guide

Den italienske øya Stromboli ligger ut for Sicilia i Tyrrenhavet og er en av de åtte øyene som utgjør den lipariske øygruppe. Besøkender til øya kan vandre de vakre gatene i dens største landsby og nyte den vakre utsikten eller nyte en seiltur til Sciara del Fuoco, som er en dyp svart lava arr ned på siden av vulkanen og er et godt sted å se Strombolis eksplosjoner, særlig etter mørkets frambrudd. Hvis man føler seg litt mere modig, kan man også bestige vulkanen og se utbrudd tett på.

Noen ferger fra Sicilia og fastlandet stopper ved Stromboli. Alternativt kan reisende skift på Lipari til en forbindende ferge.