Ginostra til Lipari Ferge

Ginostra Lipari fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 5 ganger daglig med en seiltid på omkring 55 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 25 min.

Det er 39 Uke overfarter på Ginostra Lipari ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Ginostra - Lipari Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Daglige Avganger 55 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 4 Ukentlige Avganger 2 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ginostra Lipari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Lipari Guide

Lipari er den største av de lipariske øyer, som er en vulkansk øygruppe beliggende ut for Sicilias kyst. Øyas største by, også kalt Lipari, er den største byen i øygruppen, og er full av liv med havnen sin, historiske slott-citadell og sjarmerende gater. Akkurat som de andre øyene i øygruppen, er Lipari av vulkansk opprinnelse, selv om det siste utbruddet som fant sted på øya var for ca. 1400 år siden. På grunn av de raske fergeforbindelsene til og fra Sicilia og de andre lipariske øyene, er det et fremragende utgangspunkt for å utforske de andre øyene i øygruppen.
Lipari er et fantastisk sted å vandre rundt, ogher ligger fine byhus side om side med mer ykmyke hus som normalt har balkoner med blomster, vask, løker og paprikaer.