Porto Empedocle til Linosa Ferge

Porto Empedocle Linosa fergeruten knytter Sicilia med De pelagiske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 Timer mens Siremar servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 30 min.

Det er 12 Uke overfarter på Porto Empedocle Linosa ruten mellom Sicilia og De pelagiske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Porto Empedocle - Linosa Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 3 t
    • Få pris
  • Siremar
    • 7 Ukentlige Avganger 6 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Porto Empedocle Linosa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Porto Empedocle Linosa ruten er for en bil og 1 passasjer.

Porto Empedocle Guide

Byen Porto Empedocle på den italienske øya Sicilia ligger på kysten av smuget Sicilia og har lenge fungert som porten til Agrigento, hovedstaden i provinsen av samme navn. Det er noen steder, som er verdt å besøke i byens historiske sentrum, som er karakterisert av smale snodde gater. Den mest populære attraksjonen i byen er nok domkirken dens. Vekk fra byen, er hovedsttraksjonene Valley of the Temples og dets museum. Byens inntekt kommer fra landbuk, friskeri, legemidler og steinsalt raffinering.

I 2003 skiftet byen offisielt navn til Porto Empedocle Vigata, etter navnet på den fiktive byen, hvor de populære romanene av Andrea Camilieri, en berømt italienske forfatter opprinnelig fra Porto Empedocle, om detektic Montalbano er plassert.

Agrigento region er populær blant turister, som et resultat av sin rike arkeologiske historie. Det er fergeforbindelser fra Lampedusa og Linosa.

Linosa Guide

Den italienske øya Linosa er en av de pelagiske øyer, som er plassert ut for Sicilias sørkyst. Øya er omkring 120 km vest av Gozo på Malta, 120 km sør av Pantelleria, 163 km sør av Sicilia og 165 km øst av Cape Mahida i Tunisia. Det nærmeste landet på øya er øya Lampedusa, som ligger omkring 40 km mot sør. En av øyas største attraksjoner er dens fantastiske kystlinje og fremragende dykkersteder.