Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Linosa havn

  • Linosa Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Linosa før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Linosa Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Linosa Ferge servicer

Linosa Guide

Linosa Guide

Linosa er den nordligste av de tre øyene i De Pelagiske Øyer, beliggende sør for Sicilia. Linosa er av vulkansk opprinnelse og er dypest sett selv en vulkan. Selv om vulkanen ikke har vært aktiv i mer enn 20 århundre, har øya en mørkegrå farge, kystene har svarte strender og bukter fulle av stein. Det er en slående kontrast mot den intense blå himmelen. Selv om Linosa ikke har så mye turisme som naboen sin Lampedusa, er øyas ro, i sammenligning med den mer overfylt Lampedusa øy, den største attraksjon for Linosa. Øyas eneste by med omkring 200 innbyggere er en unik og malerisk landsby, som består av en samling av pastellfargede hus samlet omkring en liten havn. Linosa er et paradis for dykking, ikke bare på grunn av dens klare vann, men havet faller raskt inn i store dybder, og man kan nå en dybde på mer enn 300 meter bare kort fra kysten.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.