Trapani til Levanzo Ferge

Trapani Levanzo fergeruten knytter Sicilia med De egadiske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 15 ganger daglig med en seiltid på omkring 25 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 45 min.

Det er 18 dag overfarter på Trapani Levanzo ruten mellom Sicilia og De egadiske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Trapani - Levanzo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 15 Daglige Avganger 25 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 3 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Trapani Levanzo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Trapani Levanzo ruten er for en bil og 1 passasjer.

Trapani Guide

Den italienske byen Trapani ligger på øya Sicilia og er hovedstaden i provinsen av samme navn. Byens historie går tilbake til Elymians og populære attraksjoner i byen inkluderer kirkene dens i almindelighet og det restaurerte katedral i særdeleshed. Cattedrale di San Lorenzo ble bygget i det 14. århundret og gjennomgikk senere et bysantinsk ansiktsløft. Chiesa del Purgatorio er også populær i byen, og inneholder skulpturer.

Vekk fra byens sentrum ligger byen Erica, Marsala, som er berømt for vinen sin og det antikke greske området Selinunte. En annen populær utflukt fra Trapani er de nærliggende Egadiøyer, som kan nås på omkring 30 minutter. Det er det perfekte stedet for å slappe av, svømme og dykke.

Det er fergeforbindelser fra Trapani til øyer som Pantelleria og Napoli, Cagliaria og Tunisia.

Levanzo Guide

Den italienske øya Levanzo er den minste av de tre egeiske øyene, og ligger ut for Sicilias vestkyst. Øya har en befolkning på ca. 200, og en vakker liten havn som er omgitt av deilige bygninger, og her bo de fleste av innbyggene. Tradisjonelt var øyas økonomi sentrert omkring landbruk, men ikke mye landbruk finner stedi dag. Besøkender vil se tørre steinmurer som dividere tilgrodde marker, hus på fjellskråninger og begrenset landbruk for saueavl.
Øyas veinett er ikke-eksisterende og det er bare et par mudder spor som kan brukes av jeeper og muldyr, som er øyas transportmidler. Fiskeri er populært ut for øyas kyst og små fiskebåter kan leies. Det eneste riktige turiststedet på øya er Grotta del Gonovese, som er en grotte, som inneholder forhistorisk kunst. Hvis man har bruk for sol og avslapning, er Levanzo perfekt.