Palermo til Ustica Island Ferge

Palermo Ustica Island fergeruten knytter Sicilia med Ustica og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 30 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t.

Det er 35 Uke overfarter på Palermo Ustica Island ruten mellom Sicilia og Ustica. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Palermo - Ustica Island Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 7 Ukentlige Avganger 3 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Palermo Ustica Island priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palermo Ustica Island ruten er for en bil og 1 passasjer.

Palermo Guide

Den italienske byen Palermo ligger i den nordvestlige delen av Sicilia, ved bukten Palermo i Tyrrenhavet. Byen har et ry i hele verden for sin historie, gastronomi, kultur og arkitektur. Mange besøkende strømmer til byen og den er nå hovedbyen for Sicilias kultur, handel og turisme. Byens sentrum har mange fine eksempler på palasser og kirker, som gir vei til områder, hvor livsstilen ikke synes å ha endret seg i århundre. Dette ses nok mest tydelig i markedene i Palermo.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunisia.

Ustica Island Guide

Den lille italienske øya Ustica ligger ut for Sicilias nordkyst, og har spektakulære landskap, både på land og under vannet. Øya, som er av vulkansk opprinnelse, er en nasjonal marine park som inneholder forsteinede svart lava og krystallklart vann. På grunn av dette er Ustica et populært reisemål med dykkere som kommer hit for å se den unersjøiske antikke byen Osteodos. Øya er også populær for overnattende gjester, siden den er lett å komme til. Populære attraksjoner på øya inkluderer den forhistoriske landsbyen ”Faraglioni”, som er en stor landsby med forsterka festningsvegger som er omkring 1 meter høy og 6 meter tykk.

Man kan ta en ferge eller hurtigbåt fra Palermos Stazione Marittima til Ustica. Overfarten tar omkring 2½ timer med ferge og litt over 1 time med hurtigbåt.