Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Ustica havn

  • Ustica Overnatting

    Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Ustica før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Ustica Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Ustica Ferge servicer

Ustica Guide

Ustica Guide

Ustica er en øy nord for Sicilia, men er ikke en del av de eoliske øyer, da den ligger vesentlig lengre mot vest, nesten stikk nord for Palermo. Det er fergeforbindelser til Palermo, hvortil det er ca. 67 km. Øya har et areal på 8,65 km2, og den har ca. 1330 innbyggere. Øyas høyeste punkt er Punta Maggiore, 244 m.o.h. Havet omkring øya er et maritime naturreservat med strenge restriksjoner på seilas og fiskeri. Øya var i middelalderen sete for pirater, og bosetning i større omfang kom første etter 1759, hvor kong Ferdinando IV lot oppføre to forsvarstårne og en cisterne til oppsamling av regnvann, idet det bare i liten grad finnes ferskvann på øya. Øya ble i perioden 1759 til 1943 brukt til forvissning av politiske motstandere av de skiftende styrene i første Kongeriket Napoli og siden i fascismens Italia.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.