Book en Ustica Island ferge

Ustica Island fergehavn i Ustica er tjent av en rekke fergeruter med overfarter til Palermo & Trapani. Det er et valg av 36 Ukentlige Avganger og havnen i Ustica Island knytter Ustica med Sicilia.

Seiltiden varierer fra 1 time 30 minutter på Palermo servicen til 2 timer 35 minutter på Trapani servicen.

Selv om det er en kort beskrivelse på denne siden, kan informasjon variere basert på årstiden, slik at vi vil råde deg til å se seiltider og priser på vår Ustica Island billett-søk.

Ustica Island havn kart

Trykk her for kart

Ustica Island Ferge servicer

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Daglige Avganger 1 time 30 min
    • Få pris
  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 35 min
    • Få pris

Ustica Island Guide

Ustica er en øy nord for Sicilia, men er ikke en del av de eoliske øyer, da den ligger vesentlig lengre mot vest, nesten stikk nord for Palermo. Det er fergeforbindelser til Palermo, hvortil det er ca. 67 km. Øya har et areal på 8,65 km2, og den har ca. 1330 innbyggere. Øyas høyeste punkt er Punta Maggiore, 244 m.o.h. Havet omkring øya er et maritime naturreservat med strenge restriksjoner på seilas og fiskeri.

Øya var i middelalderen sete for pirater, og bosetning i større omfang kom første etter 1759, hvor kong Ferdinando IV lot oppføre to forsvarstårne og en cisterne til oppsamling av regnvann, idet det bare i liten grad finnes ferskvann på øya. Øya ble i perioden 1759 til 1943 brukt til forvissning av politiske motstandere av de skiftende styrene i første Kongeriket Napoli og siden i fascismens Italia.