Napoli til Milazzo Ferge

Napoli Milazzo fergeruten knytter Italia med Sicilia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Siremar. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 16 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Napoli Milazzo fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Napoli - Milazzo Fergeselskaper

  • Siremar
    • 2 Ukentlige Avganger 16 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Napoli Milazzo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Napoli Milazzo ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Milazzo Guide

Den italienske byen Milazzo ligger på den norsøstlige kysten av Sicilia, vest for byen Messina, og er kjent for sin historiske landsby og deilige strender. Det er et befestet citadell og et middelalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydelen, hvor det også finnes mange religiøse bygninger. En populær attraksjon i den gamle bydelen er Shrine og St Francesco di Paola, som daterer tilbake til det 18. århundret og ble bygget på stedet av en tidligere kirke som daterer tilbake til det 15. århundret.