Filicudi til Rinella Ferge

Filicudi Rinella fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 25 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 45 min.

Det er 34 Uke overfarter på Filicudi Rinella ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Filicudi - Rinella Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 25 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 6 Ukentlige Avganger 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Filicudi Rinella priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Filicudi Rinella ruten er for en bil og 1 passasjer.

Filicudi Guide

Filicudi er en av de åtte øyene som utgjør det Lipariske øyhav, og ligger 30-50 km nordøst for æya Sicilia. Øya har et par små landsbyer, inkludert Valdichiesa og Pecorini Mare. Øya er nok best kjent for produksjonen sin av vin, olivenolije, korn og grønnsaker. Øyas høyeste punkt er Monte Fossa Felci, som ligger 774 m over havet, og i 1990ene ble omkring tre fjerderdeler av øya erklært et naturreservat.

Øya har mange undersjøiske huler, som er populære med dykkere. ”Grotto del bue Marino” (”Grotto av munkeselen”) er ikke langt fra ”Rock of Canna” (Scaglia della Canna), og er særlig populær blant dykkere som er ivrige etter undervannsfotografering.

Det er fergeforbindelser fra Filicudi til Milazzo og Palermo.

Rinella Guide

Rinella er en liten italiensk landsby som ligger på øya Salina, som er en av de Eoliske Øyer. Øyas fulle navn er Santa Marina Salina og den ligger omkring 120 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Øya er kjent for sine svarte sandstrender og hulene dens.

Det er tre områder på Salina; Santa Marina på den østlige kysten, Malfa mot nord og Leni Moet sørvest. Fra Leni på vei mot kysten ligger landsbyen Rinella.

Landsbyen er hjemsted for øyas havn, og herfra er det fergeforbindelser til Palermo og Milazzo på øya Sicilia.