Vulcano til Stromboli Ferge

Vulcano Stromboli fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 6 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 50 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 35 min.

Det er 47 Uke overfarter på Vulcano Stromboli ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Vulcano - Stromboli Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 6 Daglige Avganger 1 time 50 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 3 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vulcano Stromboli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Vulcano Stromboli ruten er for en bil og 1 passasjer.

Vulcano Guide

Den lille italienske vulkanske øya Vulcano ligger i Tyrrenhavet, omkring 25 km nord for Sicilia, og er den sørligste av de 8 øyer som tugjør De Eoliske Øyer. Det er en rekke vulkaner på øya, og inkluderer en av de fire aktive vulkaner i Italia. Den siste vulkanske aktiviteten er Gran Cratere på toppen av Fosse kjeglen, som har hatt minst 9 utbrudd i de siste 6000 årene. Men øyas vulkaner har vært stille siden omkring 1890, da Fossa brudd ut. Øya er også kjent for sine varme kilder, som er plassert en kort gåtur fra havnen. For dem som føler seg modige, kan besøkende gå i krateret av en vulkna, hvor man kan observere røyk, som kommer ut av jorden!

Ferger knytter Vulcano til de andre eoliske øyer, Sicilia og fastlandet.

Stromboli Guide

Den italienske øya Stromboli ligger ut for Sicilia i Tyrrenhavet og er en av de åtte øyene som utgjør den lipariske øygruppe. Besøkender til øya kan vandre de vakre gatene i dens største landsby og nyte den vakre utsikten eller nyte en seiltur til Sciara del Fuoco, som er en dyp svart lava arr ned på siden av vulkanen og er et godt sted å se Strombolis eksplosjoner, særlig etter mørkets frambrudd. Hvis man føler seg litt mere modig, kan man også bestige vulkanen og se utbrudd tett på.

Noen ferger fra Sicilia og fastlandet stopper ved Stromboli. Alternativt kan reisende skift på Lipari til en forbindende ferge.