Marettimo til Levanzo Ferge

Marettimo Levanzo fergeruten knytter De egadiske øyer med De egadiske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 30 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 55 min.

Det er 33 Uke overfarter på Marettimo Levanzo ruten mellom De egadiske øyer og De egadiske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Marettimo - Levanzo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 30 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 1 time 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marettimo Levanzo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marettimo Levanzo ruten er for en bil og 1 passasjer.

Marettimo Guide

Den italienske øya Marettimo er den av de egadiske øyer som ligger i Middelhavet vest for Sicilia. Det er den nest største øya i gruppen, og har omkring 300 innbyggere som stiger til ca. 700 om sommeren, under turistsesongen. Turisme, tradisjonelt håndverk og fiskeri er hode inntektskildene for øyas innbyggere. Under romertiden var øya en viktig observasjon punkt, noe som er grunnen til at Casa Romana eksitere. Derfra kunne passerende fartøyer iakttas, som rutene mellom Italia og Nord-Afrika og Italia og Spania passerte øya. Ved siden av Casa Romana ligger en restaurert bysantinsk-normanner kirke, som er et besøk verdt, samt et par imponerende grotter omkring øyas kyst. Det er også mange steder å svømme blant øyas krystallklare vann.

Marettimo er omkring 40 minutter med raskbåt fra Favignana og en time fra Trapani.

Levanzo Guide

Den italienske øya Levanzo er den minste av de tre egeiske øyene, og ligger ut for Sicilias vestkyst. Øya har en befolkning på ca. 200, og en vakker liten havn som er omgitt av deilige bygninger, og her bo de fleste av innbyggene. Tradisjonelt var øyas økonomi sentrert omkring landbruk, men ikke mye landbruk finner stedi dag. Besøkender vil se tørre steinmurer som dividere tilgrodde marker, hus på fjellskråninger og begrenset landbruk for saueavl.
Øyas veinett er ikke-eksisterende og det er bare et par mudder spor som kan brukes av jeeper og muldyr, som er øyas transportmidler. Fiskeri er populært ut for øyas kyst og små fiskebåter kan leies. Det eneste riktige turiststedet på øya er Grotta del Gonovese, som er en grotte, som inneholder forhistorisk kunst. Hvis man har bruk for sol og avslapning, er Levanzo perfekt.