Panarea til Lipari Ferge

Panarea Lipari fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 8 ganger daglig med en seiltid på omkring 25 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 61 Uke overfarter på Panarea Lipari ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Panarea - Lipari Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 8 Daglige Avganger 25 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Panarea Lipari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Panarea Lipari ruten er for en bil og 1 passasjer.

Panarea Guide

Øya Panarea ligger i den Lipariske øygruppe, som er plassert nord for Sicilia. Det er omkring 300 innbyggere på den lille øya, selv om dette tallet stiger om sommeren, når turister kommer. Øya, som er populær med berømtheter, har noen termiske kilder tett på landsbyen Punta di Peppre e Maria, som tiltrekker folk til øya. Stranden I Cala Junco ligger på den sørlige delen av øya, og det er adgang langs en sti som fører til stranden. Den annen stranden, Cala degli Zimmari, ligger langs veien fra det første. Andre strender på øya omfatter Lisca Bianca, Basiluzzo og Spinazzola.

Fra øyas lille havn er det ferger til Napoli og Milazzo.

Lipari Guide

Lipari er den største av de lipariske øyer, som er en vulkansk øygruppe beliggende ut for Sicilias kyst. Øyas største by, også kalt Lipari, er den største byen i øygruppen, og er full av liv med havnen sin, historiske slott-citadell og sjarmerende gater. Akkurat som de andre øyene i øygruppen, er Lipari av vulkansk opprinnelse, selv om det siste utbruddet som fant sted på øya var for ca. 1400 år siden. På grunn av de raske fergeforbindelsene til og fra Sicilia og de andre lipariske øyene, er det et fremragende utgangspunkt for å utforske de andre øyene i øygruppen.
Lipari er et fantastisk sted å vandre rundt, ogher ligger fine byhus side om side med mer ykmyke hus som normalt har balkoner med blomster, vask, løker og paprikaer.