Stromboli til Milazzo Ferge

Stromboli Milazzo fergeruten knytter Æoliske Øyer med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 24 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 45 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t.

Det er 29 Uke overfarter på Stromboli Milazzo ruten mellom Æoliske Øyer og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Stromboli - Milazzo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 24 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 5 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Stromboli Milazzo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stromboli Milazzo ruten er for en bil og 1 passasjer.

Stromboli Guide

Den lille øya Stromboli ligger i Tyrrenhavet, ved den nordlige kysten av Sicilia, Italia. Øya er del av den eoliske øygruppe og er plasseringen av en av tre aktive vulkaner i Italia. Det er en rekke ting besøkende kan lage på øya. Man kan slentre gjennom hovedbyen på øya og nyte den vakre utsikten. Alternativ, er Stromboli det perfekte stedet for en seiltur rundt om øya. Fra havet kan vulkanen tydelig ses. For de mer aktive og modige, kan man klatre vulkanen og få et nærmere kikk på krateret.

Det er fergeforbindelser til Sicilia og fastlandet.

Milazzo Guide

Den italienske byen Milazzo ligger på den norsøstlige kysten av Sicilia, vest for byen Messina, og er kjent for sin historiske landsby og deilige strender. Det er et befestet citadell og et middelalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydelen, hvor det også finnes mange religiøse bygninger. En populær attraksjon i den gamle bydelen er Shrine og St Francesco di Paola, som daterer tilbake til det 18. århundret og ble bygget på stedet av en tidligere kirke som daterer tilbake til det 15. århundret.