Marettimo til Favignana Ferge

Marettimo Favignana fergeruten knytter De egadiske øyer med De egadiske øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 49 avganger Uke med seiltid fra ca. 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Marettimo Favignana fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Marettimo - Favignana Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Daglige Avganger 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marettimo Favignana priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marettimo Favignana ruten er for en bil og 1 passasjer.

Marettimo Guide

Den italienske øya Marettimo er den av de egadiske øyer som ligger i Middelhavet vest for Sicilia. Det er den nest største øya i gruppen, og har omkring 300 innbyggere som stiger til ca. 700 om sommeren, under turistsesongen. Turisme, tradisjonelt håndverk og fiskeri er hode inntektskildene for øyas innbyggere. Under romertiden var øya en viktig observasjon punkt, noe som er grunnen til at Casa Romana eksitere. Derfra kunne passerende fartøyer iakttas, som rutene mellom Italia og Nord-Afrika og Italia og Spania passerte øya. Ved siden av Casa Romana ligger en restaurert bysantinsk-normanner kirke, som er et besøk verdt, samt et par imponerende grotter omkring øyas kyst. Det er også mange steder å svømme blant øyas krystallklare vann.

Marettimo er omkring 40 minutter med raskbåt fra Favignana og en time fra Trapani.

Favignana Guide

Den italienske øya Favignana er en av De egadiske øyer og ligger ut for Sicilias vestkyst. Favignana er forbundet til de andre egadiske øyer og til Trapani, noe som gjør øya lett å nå på grunn av nærheten dens til Trapani lufthavn.

Øya er populær blant turister, men har klart å bevare mye av sin avslappet livsstil og øy sjarme. Favignan er et deilig sted å besøke og her er det en vennlig atmosfære- Byens sentrum er forbesholdt forgjengere, og torgene dens er fylt med kaféer.