Marettimo til Favignana Ferge

Marettimo Favignana fergeruten knytter De egadiske øyer med De egadiske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 7 ganger daglig med en seiltid på omkring 30 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time.

Det er 56 Uke overfarter på Marettimo Favignana ruten mellom De egadiske øyer og De egadiske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Marettimo - Favignana Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Daglige Avganger 30 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marettimo Favignana priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marettimo Favignana ruten er for en bil og 1 passasjer.

Marettimo Guide

Den italienske øya Marettimo er den av de egadiske øyer som ligger i Middelhavet vest for Sicilia. Det er den nest største øya i gruppen, og har omkring 300 innbyggere som stiger til ca. 700 om sommeren, under turistsesongen. Turisme, tradisjonelt håndverk og fiskeri er hode inntektskildene for øyas innbyggere. Under romertiden var øya en viktig observasjon punkt, noe som er grunnen til at Casa Romana eksitere. Derfra kunne passerende fartøyer iakttas, som rutene mellom Italia og Nord-Afrika og Italia og Spania passerte øya. Ved siden av Casa Romana ligger en restaurert bysantinsk-normanner kirke, som er et besøk verdt, samt et par imponerende grotter omkring øyas kyst. Det er også mange steder å svømme blant øyas krystallklare vann.

Marettimo er omkring 40 minutter med raskbåt fra Favignana og en time fra Trapani.

Favignana Guide

Den italienske øya Favignana er en av De egadiske øyer og ligger ut for Sicilias vestkyst. Favignana er forbundet til de andre egadiske øyer og til Trapani, noe som gjør øya lett å nå på grunn av nærheten dens til Trapani lufthavn.

Øya er populær blant turister, men har klart å bevare mye av sin avslappet livsstil og øy sjarme. Favignan er et deilig sted å besøke og her er det en vennlig atmosfære- Byens sentrum er forbesholdt forgjengere, og torgene dens er fylt med kaféer.