Alicudi til Filicudi Ferge

Alicudi Filicudi fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 25 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 50 min.

Det er 33 Uke overfarter på Alicudi Filicudi ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Alicudi - Filicudi Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 25 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alicudi Filicudi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alicudi Filicudi ruten er for en bil og 1 passasjer.

Alicudi Guide

Øya Alicudi er del av de 8 øyene som utgjør det Lipariske øyhav. Det er omkring 120 innbyggere på øya, som ligger omkring 40 km vest for Lipari, med en landmasse på omkring 5 kvadratkilometer. De fleste av øyas innbyggere lever av fiskeri, med noen involvert i den smulen landbruk som finner sted på øya. Gjester bør merke at det ikke er mange fasiliteter på øya, som bare har en restaurant, som serverer, det fisk som er blitt fanget, eller det fergene leverer.

Øya er tilgjengelig med ferge fra Palermo, Messina, Reggio Calabria og Napoli. Den primære havn base til De Æoliske Øer, og dermed også Alicudi, er byen Milazzo på Sicilia. Ferger seiler generelt hele året, men er avhengig av været.

Filicudi Guide

Den italienske øya Filicudi er en av de eoliske øyer og ligger ut for Sicilias nordøstlige kyst. En stor del av den vulkanske øya er nå pekt ut som ”Naturreservatet av Filicudi øy”.

Øyas skråninger har en tendens til å være bratte og steinete med hus beliggende omkring ”Porto Pecorini” og ”Valdichiesa”, hvor kirken St. Stephen, øyas skytshelgen, kan finnes.