Stromboli til Ginostra Ferge

Stromboli Ginostra fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 21 avganger Uke med seiltid fra ca. 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Stromboli Ginostra fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Stromboli - Ginostra Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 3 Daglige Avganger 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Stromboli Ginostra priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Stromboli Guide

Den lille øya Stromboli ligger i Tyrrenhavet, ved den nordlige kysten av Sicilia, Italia. Øya er del av den eoliske øygruppe og er plasseringen av en av tre aktive vulkaner i Italia. Det er en rekke ting besøkende kan lage på øya. Man kan slentre gjennom hovedbyen på øya og nyte den vakre utsikten. Alternativ, er Stromboli det perfekte stedet for en seiltur rundt om øya. Fra havet kan vulkanen tydelig ses. For de mer aktive og modige, kan man klatre vulkanen og få et nærmere kikk på krateret.

Det er fergeforbindelser til Sicilia og fastlandet.