Milazzo til Rinella Ferge

Milazzo Rinella fergeruten knytter Sicilia med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 40 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 8 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 30 min.

Det er 36 Uke overfarter på Milazzo Rinella ruten mellom Sicilia og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Milazzo - Rinella Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 1 time 40 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 8 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Milazzo Rinella priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milazzo Rinella ruten er for en bil og 1 passasjer.

Milazzo Guide

Den sicilianske byen Milazzo er den tredje største byen i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er plassert omkring 40 km fra Sicilias hovedstad, og ligger ved foten av den halvøya som raker inn i Tyrrenhavet. Et viktig og poprtlært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes å ha vært startet av arabene og deretter utviklet av normannene og restaurert av Frederik II. Andre interessante severdigheter omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokke Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen I Milazzo er det ferger til de æoliske øyer og Napoli.

Rinella Guide

Rinella er en liten italiensk landsby som ligger på øya Salina, som er en av de Eoliske Øyer. Øyas fulle navn er Santa Marina Salina og den ligger omkring 120 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Øya er kjent for sine svarte sandstrender og hulene dens.

Det er tre områder på Salina; Santa Marina på den østlige kysten, Malfa mot nord og Leni Moet sørvest. Fra Leni på vei mot kysten ligger landsbyen Rinella.

Landsbyen er hjemsted for øyas havn, og herfra er det fergeforbindelser til Palermo og Milazzo på øya Sicilia.