Lipari til Filicudi Ferge

Lipari Filicudi fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 5 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 10 min.

Det er 33 Uke overfarter på Lipari Filicudi ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Lipari - Filicudi Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 1 time 5 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 2 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Lipari Filicudi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Lipari Filicudi ruten er for en bil og 1 passasjer.

Lipari Guide

Den italienske øya Lipari er den største av De Æoliske Øyer og ligger i det Tyrrhenske Hav, ut for den nordlige kysten av Sicilia. Lipari er en forholdvis liten øy, som måler knapp 40 kvadratkilometer. Den største byen på øya heter også Lipari, og det er 4 andre landsbyer; Pianoconte, Quattropani, Acqyacalda og Canneto. Lipari by er et deilig sted å gå en tur og har elegante byhus sammen med noen mer beskjedne hus på små pene gater. Det er mange suvenir butikker på øya og et godt utvalg av kaféer og restauranter som serverer god, lokal mat og drikke. Det er spor fra øyas historie på hele øya med greske graver. Dens mest imponerende attraksjon er nok slottet dens.

Lipari er den mest praktiske basen for besøk til de Æoliske Øyer. Det er raskferger fra Sicilia, som stopper her og massevis av båter og raskferger til de andre øyene.

Filicudi Guide

Den italienske øya Filicudi er en av de eoliske øyer og ligger ut for Sicilias nordøstlige kyst. En stor del av den vulkanske øya er nå pekt ut som ”Naturreservatet av Filicudi øy”.

Øyas skråninger har en tendens til å være bratte og steinete med hus beliggende omkring ”Porto Pecorini” og ”Valdichiesa”, hvor kirken St. Stephen, øyas skytshelgen, kan finnes.