Milazzo til Ginostra Ferge

Milazzo Ginostra fergeruten knytter Sicilia med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 25 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 35 min.

Det er 32 Uke overfarter på Milazzo Ginostra ruten mellom Sicilia og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Milazzo - Ginostra Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 4 Ukentlige Avganger 4 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Milazzo Ginostra priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milazzo Ginostra ruten er for en bil og 1 passasjer.

Milazzo Guide

Den sicilianske byen Milazzo er den tredje største byen i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er plassert omkring 40 km fra Sicilias hovedstad, og ligger ved foten av den halvøya som raker inn i Tyrrenhavet. Et viktig og poprtlært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes å ha vært startet av arabene og deretter utviklet av normannene og restaurert av Frederik II. Andre interessante severdigheter omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokke Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen I Milazzo er det ferger til de æoliske øyer og Napoli.