Alicudi til Lipari Ferge

Alicudi Lipari fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 25 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 10 min.

Det er 33 Uke overfarter på Alicudi Lipari ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Alicudi - Lipari Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 3 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alicudi Lipari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alicudi Lipari ruten er for en bil og 1 passasjer.

Alicudi Guide

Øya Alicudi er del av de 8 øyene som utgjør det Lipariske øyhav. Det er omkring 120 innbyggere på øya, som ligger omkring 40 km vest for Lipari, med en landmasse på omkring 5 kvadratkilometer. De fleste av øyas innbyggere lever av fiskeri, med noen involvert i den smulen landbruk som finner sted på øya. Gjester bør merke at det ikke er mange fasiliteter på øya, som bare har en restaurant, som serverer, det fisk som er blitt fanget, eller det fergene leverer.

Øya er tilgjengelig med ferge fra Palermo, Messina, Reggio Calabria og Napoli. Den primære havn base til De Æoliske Øer, og dermed også Alicudi, er byen Milazzo på Sicilia. Ferger seiler generelt hele året, men er avhengig av været.

Lipari Guide

Lipari er den største av de lipariske øyer, som er en vulkansk øygruppe beliggende ut for Sicilias kyst. Øyas største by, også kalt Lipari, er den største byen i øygruppen, og er full av liv med havnen sin, historiske slott-citadell og sjarmerende gater. Akkurat som de andre øyene i øygruppen, er Lipari av vulkansk opprinnelse, selv om det siste utbruddet som fant sted på øya var for ca. 1400 år siden. På grunn av de raske fergeforbindelsene til og fra Sicilia og de andre lipariske øyene, er det et fremragende utgangspunkt for å utforske de andre øyene i øygruppen.
Lipari er et fantastisk sted å vandre rundt, ogher ligger fine byhus side om side med mer ykmyke hus som normalt har balkoner med blomster, vask, løker og paprikaer.