Alicudi til Vulcano Ferge

Alicudi Vulcano fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 45 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 40 min.

Det er 26 Uke overfarter på Alicudi Vulcano ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Alicudi - Vulcano Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 3 Daglige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 3 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alicudi Vulcano priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alicudi Vulcano ruten er for en bil og 1 passasjer.

Alicudi Guide

Øya Alicudi er del av de 8 øyene som utgjør det Lipariske øyhav. Det er omkring 120 innbyggere på øya, som ligger omkring 40 km vest for Lipari, med en landmasse på omkring 5 kvadratkilometer. De fleste av øyas innbyggere lever av fiskeri, med noen involvert i den smulen landbruk som finner sted på øya. Gjester bør merke at det ikke er mange fasiliteter på øya, som bare har en restaurant, som serverer, det fisk som er blitt fanget, eller det fergene leverer.

Øya er tilgjengelig med ferge fra Palermo, Messina, Reggio Calabria og Napoli. Den primære havn base til De Æoliske Øer, og dermed også Alicudi, er byen Milazzo på Sicilia. Ferger seiler generelt hele året, men er avhengig av været.

Vulcano Guide

Den lille italienske øya Vulcano ligger i Tyrrenhavet, omkring 25 km ut for øya Sicilia. Det er den sørligste av de åtte øyene som utgjør den lipariske øygruppe. Øya har en rekke vulkanske senter, herunder en av de fire aktive vulkanene i Italia. Den siste vulkanen aktivitet på øya var ved Gran Cratere på toppen av Fosse Cone. Man kan gå til krateret av en vulkan, hvor man kan se røyk komme ut av jorden! Bortsett fra vulkaner, er øya populær blant turister på grunn av sine varme kilder, som bare er en kort gåtur fra øyas havn.