Filicudi til Milazzo Ferge

Filicudi Milazzo fergeruten knytter Æoliske Øyer med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 2 timer 20 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t.

Det er 34 Uke overfarter på Filicudi Milazzo ruten mellom Æoliske Øyer og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Filicudi - Milazzo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 2 t 20 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 6 Ukentlige Avganger 4 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Filicudi Milazzo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Filicudi Milazzo ruten er for en bil og 1 passasjer.

Filicudi Guide

Filicudi er en av de åtte øyene som utgjør det Lipariske øyhav, og ligger 30-50 km nordøst for æya Sicilia. Øya har et par små landsbyer, inkludert Valdichiesa og Pecorini Mare. Øya er nok best kjent for produksjonen sin av vin, olivenolije, korn og grønnsaker. Øyas høyeste punkt er Monte Fossa Felci, som ligger 774 m over havet, og i 1990ene ble omkring tre fjerderdeler av øya erklært et naturreservat.

Øya har mange undersjøiske huler, som er populære med dykkere. ”Grotto del bue Marino” (”Grotto av munkeselen”) er ikke langt fra ”Rock of Canna” (Scaglia della Canna), og er særlig populær blant dykkere som er ivrige etter undervannsfotografering.

Det er fergeforbindelser fra Filicudi til Milazzo og Palermo.

Milazzo Guide

Den italienske byen Milazzo ligger på den norsøstlige kysten av Sicilia, vest for byen Messina, og er kjent for sin historiske landsby og deilige strender. Det er et befestet citadell og et middelalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydelen, hvor det også finnes mange religiøse bygninger. En populær attraksjon i den gamle bydelen er Shrine og St Francesco di Paola, som daterer tilbake til det 18. århundret og ble bygget på stedet av en tidligere kirke som daterer tilbake til det 15. århundret.