Filicudi til Lipari Ferge

Filicudi Lipari fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 55 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 55 min.

Det er 34 Uke overfarter på Filicudi Lipari ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Filicudi - Lipari Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 55 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 6 Ukentlige Avganger 1 time 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Filicudi Lipari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Filicudi Lipari ruten er for en bil og 1 passasjer.

Filicudi Guide

Filicudi er en av de åtte øyene som utgjør det Lipariske øyhav, og ligger 30-50 km nordøst for æya Sicilia. Øya har et par små landsbyer, inkludert Valdichiesa og Pecorini Mare. Øya er nok best kjent for produksjonen sin av vin, olivenolije, korn og grønnsaker. Øyas høyeste punkt er Monte Fossa Felci, som ligger 774 m over havet, og i 1990ene ble omkring tre fjerderdeler av øya erklært et naturreservat.

Øya har mange undersjøiske huler, som er populære med dykkere. ”Grotto del bue Marino” (”Grotto av munkeselen”) er ikke langt fra ”Rock of Canna” (Scaglia della Canna), og er særlig populær blant dykkere som er ivrige etter undervannsfotografering.

Det er fergeforbindelser fra Filicudi til Milazzo og Palermo.

Lipari Guide

Lipari er den største av de lipariske øyer, som er en vulkansk øygruppe beliggende ut for Sicilias kyst. Øyas største by, også kalt Lipari, er den største byen i øygruppen, og er full av liv med havnen sin, historiske slott-citadell og sjarmerende gater. Akkurat som de andre øyene i øygruppen, er Lipari av vulkansk opprinnelse, selv om det siste utbruddet som fant sted på øya var for ca. 1400 år siden. På grunn av de raske fergeforbindelsene til og fra Sicilia og de andre lipariske øyene, er det et fremragende utgangspunkt for å utforske de andre øyene i øygruppen.
Lipari er et fantastisk sted å vandre rundt, ogher ligger fine byhus side om side med mer ykmyke hus som normalt har balkoner med blomster, vask, løker og paprikaer.