Stromboli til Rinella Ferge

Stromboli Rinella fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 9 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 15 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 4 t 20 min.

Det er 10 Uke overfarter på Stromboli Rinella ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Stromboli - Rinella Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 9 Ukentlige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 1 Ukentlig Avgang 4 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Stromboli Rinella priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stromboli Rinella ruten er for en bil og 1 passasjer.

Stromboli Guide

Den lille øya Stromboli ligger i Tyrrenhavet, ved den nordlige kysten av Sicilia, Italia. Øya er del av den eoliske øygruppe og er plasseringen av en av tre aktive vulkaner i Italia. Det er en rekke ting besøkende kan lage på øya. Man kan slentre gjennom hovedbyen på øya og nyte den vakre utsikten. Alternativ, er Stromboli det perfekte stedet for en seiltur rundt om øya. Fra havet kan vulkanen tydelig ses. For de mer aktive og modige, kan man klatre vulkanen og få et nærmere kikk på krateret.

Det er fergeforbindelser til Sicilia og fastlandet.

Rinella Guide

Rinella er en liten italiensk landsby som ligger på øya Salina, som er en av de Eoliske Øyer. Øyas fulle navn er Santa Marina Salina og den ligger omkring 120 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Øya er kjent for sine svarte sandstrender og hulene dens.

Det er tre områder på Salina; Santa Marina på den østlige kysten, Malfa mot nord og Leni Moet sørvest. Fra Leni på vei mot kysten ligger landsbyen Rinella.

Landsbyen er hjemsted for øyas havn, og herfra er det fergeforbindelser til Palermo og Milazzo på øya Sicilia.