Trapani til Pantelleria Island Ferge

Trapani Pantelleria Island fergeruten knytter Sicilia med Pantelleria og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 8 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t.

Det er 15 Uke overfarter på Trapani Pantelleria Island ruten mellom Sicilia og Pantelleria. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Trapani - Pantelleria Island Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 30 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 8 Ukentlige Avganger 6 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Trapani Pantelleria Island priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Trapani Pantelleria Island ruten er for en bil og 1 passasjer.

Trapani Guide

Den italienske byen Trapani ligger på øya Sicilia og er hovedstaden i provinsen av samme navn. Byens historie går tilbake til Elymians og populære attraksjoner i byen inkluderer kirkene dens i almindelighet og det restaurerte katedral i særdeleshed. Cattedrale di San Lorenzo ble bygget i det 14. århundret og gjennomgikk senere et bysantinsk ansiktsløft. Chiesa del Purgatorio er også populær i byen, og inneholder skulpturer.

Vekk fra byens sentrum ligger byen Erica, Marsala, som er berømt for vinen sin og det antikke greske området Selinunte. En annen populær utflukt fra Trapani er de nærliggende Egadiøyer, som kan nås på omkring 30 minutter. Det er det perfekte stedet for å slappe av, svømme og dykke.

Det er fergeforbindelser fra Trapani til øyer som Pantelleria og Napoli, Cagliaria og Tunisia.

Pantelleria Island Guide

Den italienske øya Pantelleria ligger sør for Sicilia og er tettere på Afrikas kyst enn Europas. Øya er også kjent som ”Middelhavets svarte perle”, på grunn av sin vulkanske opprinnelse og navnet dens er fra det arabiske ”Bint-al-Rion”, som betyr ”Datter av vinden”. Øya er den største av de sicilianske øyene og var en viktig plassering for den arabiske invasjonen av Sicilia i det 8. århundret. Pantelleria har klippekyster, som er omkring 50 km i lengde og et indre terreng besåtende av lava steinmurer, et par vulkanske topper og spredt Dammusi. Disse husene, som ble bygget av lavasteiner med kuppelaktige tak, fungerer også som et middel til oppsamling av vann, takket være deres smarte design. Deres tykke steinmurer hjelper med å holde huset kjølig om sommeren og gir isolering om vinteren.

Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Trapani og Mazara del Vallo.