Favignana til Trapani Ferge

Favignana Trapani fergeruten knytter De egadiske øyer med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 19 ganger daglig med en seiltid på omkring 30 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 55 min.

Det er 23 dag overfarter på Favignana Trapani ruten mellom De egadiske øyer og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Favignana - Trapani Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 19 Daglige Avganger 30 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 4 Daglige Avganger 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Favignana Trapani priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Favignana Trapani ruten er for en bil og 1 passasjer.

Favignana Guide

Den italienske øya Favignana er den største av de tre hovedøyene blant De Ægadiske Øyer. Øya ligger ca. 7 km vest for Sicilia, mellom Trapani og Marsala, og beskrives ofte som å ha form som en sommerfugl. Favignana by ligger på en smal stripe land som knytter de to "vinger" av øya. De to delene av øya har svært forskjellige karakteristika. Den østlige delen av øya er stort sett flat, mens den vestlige delen av øya har bretter, med Monte Santa Caterina den høyeste på 314 meter. På toppen av Monte Santa Vaterina ligger et fort, som opprinnelig ble etblert av sarasenene og brukes av den italienske hæren. Besøkende bør merke at fortet ikke er åpent for offentligheten. Selv om det er noen turist fasiliteter, virker øya karakter uendret, og reisende hit, er glade for å tilpasse seg den avslappende øy livsstil.

Favignana har gode, regelmessige fergeforbindelser til de andre øyene og Trapani og Marsala.

Trapani Guide

Den italienske havnebyen Trapani ligger på den vestlige delen av Sicilia. Byen ble opprinnelig navngitt Drepanon og var et marked for forport for Erice, som senere var en fønikisk handelshavn. Etter dette, ble det en romersk provins, men den største påvirkningen på byen var fra de tre århundrene under arabisk herredømme. Det er mange steder av interesse i byen, inkludert den middelalderske befestede fjellbyen Erice, Marsala, som er berømt for vinen sin, og det antikke greske området Selinunte. Et av de beste stedene å besøke, kanskje for en dag eller to, er de tre øyene fra Egadi øyene, som ligger like ut for kysten. To av øyene kan nås fra Trapani på bare en halv time.