Favignana til Marettimo Ferge

Favignana Marettimo fergeruten knytter De egadiske øyer med De egadiske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 9 ganger daglig med en seiltid på omkring 30 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 40 min.

Det er 10 dag overfarter på Favignana Marettimo ruten mellom De egadiske øyer og De egadiske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Favignana - Marettimo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 9 Daglige Avganger 30 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Favignana Marettimo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Favignana Marettimo ruten er for en bil og 1 passasjer.

Favignana Guide

Den italienske øya Favignana er den største av de tre hovedøyene blant De Ægadiske Øyer. Øya ligger ca. 7 km vest for Sicilia, mellom Trapani og Marsala, og beskrives ofte som å ha form som en sommerfugl. Favignana by ligger på en smal stripe land som knytter de to "vinger" av øya. De to delene av øya har svært forskjellige karakteristika. Den østlige delen av øya er stort sett flat, mens den vestlige delen av øya har bretter, med Monte Santa Caterina den høyeste på 314 meter. På toppen av Monte Santa Vaterina ligger et fort, som opprinnelig ble etblert av sarasenene og brukes av den italienske hæren. Besøkende bør merke at fortet ikke er åpent for offentligheten. Selv om det er noen turist fasiliteter, virker øya karakter uendret, og reisende hit, er glade for å tilpasse seg den avslappende øy livsstil.

Favignana har gode, regelmessige fergeforbindelser til de andre øyene og Trapani og Marsala.

Marettimo Guide

Den italienske øya Marettimo er den mest avsidesliggende av de tre egadiske øyer, som ligger ut for Sicilias vestkyst. Øya, som er en steinete høyderygg som raker ut i havet, ligger innen et marine naturreservat og er et populært reisemål for dykkere og vandrere. Øya har bare en by, som også kalles Marettimo, og dette er en fiskerby.
Marettimo havn ligger omkring 40 minutter fra Favignan og en time fra Trapani.