Stromboli til Vulcano Ferge

Stromboli Vulcano fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 5 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 25 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 40 min.

Det er 40 Uke overfarter på Stromboli Vulcano ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Stromboli - Vulcano Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Daglige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 3 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Stromboli Vulcano priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Stromboli Vulcano ruten er for en bil og 1 passasjer.

Stromboli Guide

Den lille øya Stromboli ligger i Tyrrenhavet, ved den nordlige kysten av Sicilia, Italia. Øya er del av den eoliske øygruppe og er plasseringen av en av tre aktive vulkaner i Italia. Det er en rekke ting besøkende kan lage på øya. Man kan slentre gjennom hovedbyen på øya og nyte den vakre utsikten. Alternativ, er Stromboli det perfekte stedet for en seiltur rundt om øya. Fra havet kan vulkanen tydelig ses. For de mer aktive og modige, kan man klatre vulkanen og få et nærmere kikk på krateret.

Det er fergeforbindelser til Sicilia og fastlandet.

Vulcano Guide

Den lille italienske øya Vulcano ligger i Tyrrenhavet, omkring 25 km ut for øya Sicilia. Det er den sørligste av de åtte øyene som utgjør den lipariske øygruppe. Øya har en rekke vulkanske senter, herunder en av de fire aktive vulkanene i Italia. Den siste vulkanen aktivitet på øya var ved Gran Cratere på toppen av Fosse Cone. Man kan gå til krateret av en vulkan, hvor man kan se røyk komme ut av jorden! Bortsett fra vulkaner, er øya populær blant turister på grunn av sine varme kilder, som bare er en kort gåtur fra øyas havn.