Alicudi til Salina Ferge

Alicudi Salina fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 10 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 20 min.

Det er 12 Uke overfarter på Alicudi Salina ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Alicudi - Salina Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 2 t 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alicudi Salina priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alicudi Salina ruten er for en bil og 1 passasjer.

Alicudi Guide

Øya Alicudi er del av de 8 øyene som utgjør det Lipariske øyhav. Det er omkring 120 innbyggere på øya, som ligger omkring 40 km vest for Lipari, med en landmasse på omkring 5 kvadratkilometer. De fleste av øyas innbyggere lever av fiskeri, med noen involvert i den smulen landbruk som finner sted på øya. Gjester bør merke at det ikke er mange fasiliteter på øya, som bare har en restaurant, som serverer, det fisk som er blitt fanget, eller det fergene leverer.

Øya er tilgjengelig med ferge fra Palermo, Messina, Reggio Calabria og Napoli. Den primære havn base til De Æoliske Øer, og dermed også Alicudi, er byen Milazzo på Sicilia. Ferger seiler generelt hele året, men er avhengig av været.

Salina Guide

Den italienske øya Salina er en av de Eoliske Øyer og er en destinasjon for naturelskere som forelsker seg i øyas vakre landskap som består av vulkanske klipper og skråninger med oliventrær og kaperser. Øya er mindre fylt enn Lipari og er den grønneste og mest fruktbare i øygruppen og er kjent for sine sjarmerende landsbyer. Rinella har en deilig havn, som er det perfekte stedet for å se de vakre solnedganger. På den østlige delen av øya ligger landsbyen Pollara, hvor man kan ta en trapp til havet, hvor man finner den berømte kystlinjen, hvor filem II Postino ble innspilt. Dette er Salinas vakreste strand, med lavvanete, varmt, klart vann.

Øya kan nås med raskbåt og SNAV ferge fra Messina på øya Sicilia.