Marettimo til Trapani Ferge

Marettimo Trapani fergeruten knytter De egadiske øyer med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 7 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 10 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 10 min.

Det er 56 Uke overfarter på Marettimo Trapani ruten mellom De egadiske øyer og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Marettimo - Trapani Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Daglige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 7 Ukentlige Avganger 2 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Marettimo Trapani priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Marettimo Trapani ruten er for en bil og 1 passasjer.

Marettimo Guide

Den italienske øya Marettimo er den av de egadiske øyer som ligger i Middelhavet vest for Sicilia. Det er den nest største øya i gruppen, og har omkring 300 innbyggere som stiger til ca. 700 om sommeren, under turistsesongen. Turisme, tradisjonelt håndverk og fiskeri er hode inntektskildene for øyas innbyggere. Under romertiden var øya en viktig observasjon punkt, noe som er grunnen til at Casa Romana eksitere. Derfra kunne passerende fartøyer iakttas, som rutene mellom Italia og Nord-Afrika og Italia og Spania passerte øya. Ved siden av Casa Romana ligger en restaurert bysantinsk-normanner kirke, som er et besøk verdt, samt et par imponerende grotter omkring øyas kyst. Det er også mange steder å svømme blant øyas krystallklare vann.

Marettimo er omkring 40 minutter med raskbåt fra Favignana og en time fra Trapani.

Trapani Guide

Den italienske havnebyen Trapani ligger på den vestlige delen av Sicilia. Byen ble opprinnelig navngitt Drepanon og var et marked for forport for Erice, som senere var en fønikisk handelshavn. Etter dette, ble det en romersk provins, men den største påvirkningen på byen var fra de tre århundrene under arabisk herredømme. Det er mange steder av interesse i byen, inkludert den middelalderske befestede fjellbyen Erice, Marsala, som er berømt for vinen sin, og det antikke greske området Selinunte. Et av de beste stedene å besøke, kanskje for en dag eller to, er de tre øyene fra Egadi øyene, som ligger like ut for kysten. To av øyene kan nås fra Trapani på bare en halv time.