Lampedusa til Porto Empedocle Ferge

Lampedusa Porto Empedocle fergeruten knytter De pelagiske øyer med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 15 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 9 t 15 min.

Det er 11 Uke overfarter på Lampedusa Porto Empedocle ruten mellom De pelagiske øyer og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Lampedusa - Porto Empedocle Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 6 Ukentlige Avganger 9 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Lampedusa Porto Empedocle priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Lampedusa Porto Empedocle ruten er for en bil og 1 passasjer.

Lampedusa Guide

Den italienske øya Lampedusa ligger i Middelhavet og er den største av de Pelagiske øyer, og den sørligste delen av Italia. Øya ligger ca. 115 km fra den tunisiske kysten, 175 km fra Sicilia og 175 km fra Malta. Utover turisme, er øyas viktigste erhverv landbruk og fiskeri.

Gjennom århundre har øya vært bebodd av mange forskjellige nasjonaliteter, inkludert romene, arabene og grekene. Alle disse påvirkningene avspeiles i øyas arkitektur og kultur.

For turister er øya relativt stille og det perfekte reisemålet for en avslappende ferie. Mange besøkende er tiltrukket av øya nturlige skjønnhet, deilige strender og kyrstallklare, varme vann.

Det er en fergeforbindelser til Porto Empedocle, i nærheten av Argrigento, Sicilia.

Porto Empedocle Guide

Den italienske havnen og by Porto Empedocle ligger på Sicilia smug, på Sicilia. En populær attraksjon i byen er tårnet fra det 15. århundret som ble bygget av Charles V, en hellig romersk keiser, for å beskytte byen. Tårnet ble senere konvertert til et fengsel, og er nå et populært kultursenter. Det historiske bysenteret er preget av smale snodde gater og har en rekke attraksjoner, inkludert domkirken. Utenfor byen er Templenes Dal og det tilstøtende museet, en populær attraksjon.

Agrigento, byen som betjenes av havnen, er også et turistområde på grunn av sin rike arkelogiske arv, og er også et landbrukssenter for den omkringliggende regionen. Det er fergeforbindelser fra byens havn til Lampedusa og Linosa.