Salina til Milazzo Ferge

Salina Milazzo fergeruten knytter Æoliske Øyer med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 11 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 25 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 2 t 35 min.

Det er 14 dag overfarter på Salina Milazzo ruten mellom Æoliske Øyer og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Salina - Milazzo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 11 Daglige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 3 Daglige Avganger 2 t 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Salina Milazzo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Salina Milazzo ruten er for en bil og 1 passasjer.

Salina Guide

Salina ligger nord for Sicilia, og er den nest største øya i skjærgården. Øya er splittet i tre særskilte områder; Santa Marina, som ligger på østkysten, Malfi i nord og Leni i den sørvestlige delen. Salina, som har en historie som kan spores tilbake til det 4. århundret, begynte som en gresk bosetning, som på det tidspunktet het Didyme. Øya var imidlertid bebodd helt tilbake til bronsealderen, og er siden da blitt utviklet og gitt opp mange ganger. Øya er populær blant turister, og en av de mest populære severdighetene er saltsjøen ved Lingua, som en gang var stedet for produksjon av havsalt, hvorav navnet Salina (”salt mølle” på italiensk) stammer fra. Andre populære attraksjoner er de romerske gravene som ligger på skråningene av Fossa og Sanctuary of Madonna del Terzito, beliggende mellom Malfi og Leni.

Salina har to havner, Santa Marina og Rinella som betjenes av ferger til Napoli, Palermo, Reggio Calabria, Messina og Milazzo.

Milazzo Guide

Den italienske byen Milazzo ligger på den norsøstlige kysten av Sicilia, vest for byen Messina, og er kjent for sin historiske landsby og deilige strender. Det er et befestet citadell og et middelalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydelen, hvor det også finnes mange religiøse bygninger. En populær attraksjon i den gamle bydelen er Shrine og St Francesco di Paola, som daterer tilbake til det 18. århundret og ble bygget på stedet av en tidligere kirke som daterer tilbake til det 15. århundret.