Ginostra til Vulcano Ferge

Ginostra Vulcano fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ginostra Vulcano fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ginostra - Vulcano Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ginostra Vulcano priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Vulcano Guide

Den lille italienske øya Vulcano ligger i Tyrrenhavet, omkring 25 km ut for øya Sicilia. Det er den sørligste av de åtte øyene som utgjør den lipariske øygruppe. Øya har en rekke vulkanske senter, herunder en av de fire aktive vulkanene i Italia. Den siste vulkanen aktivitet på øya var ved Gran Cratere på toppen av Fosse Cone. Man kan gå til krateret av en vulkan, hvor man kan se røyk komme ut av jorden! Bortsett fra vulkaner, er øya populær blant turister på grunn av sine varme kilder, som bare er en kort gåtur fra øyas havn.