Vulcano til Ginostra Ferge

Vulcano Ginostra fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 3 ganger daglig med en seiltid på omkring 1 time 45 minutter mens Siremar servicen seiler pop til 4 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t.

Det er 25 Uke overfarter på Vulcano Ginostra ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Vulcano - Ginostra Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 3 Daglige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 4 Ukentlige Avganger 3 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vulcano Ginostra priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Vulcano Ginostra ruten er for en bil og 1 passasjer.

Vulcano Guide

Den lille italienske vulkanske øya Vulcano ligger i Tyrrenhavet, omkring 25 km nord for Sicilia, og er den sørligste av de 8 øyer som tugjør De Eoliske Øyer. Det er en rekke vulkaner på øya, og inkluderer en av de fire aktive vulkaner i Italia. Den siste vulkanske aktiviteten er Gran Cratere på toppen av Fosse kjeglen, som har hatt minst 9 utbrudd i de siste 6000 årene. Men øyas vulkaner har vært stille siden omkring 1890, da Fossa brudd ut. Øya er også kjent for sine varme kilder, som er plassert en kort gåtur fra havnen. For dem som føler seg modige, kan besøkende gå i krateret av en vulkna, hvor man kan observere røyk, som kommer ut av jorden!

Ferger knytter Vulcano til de andre eoliske øyer, Sicilia og fastlandet.