Rinella til Napoli Ferge

Rinella Napoli fergeruten knytter Æoliske Øyer med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Siremar. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 13 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rinella Napoli fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rinella - Napoli Fergeselskaper

  • Siremar
    • 1 Ukentlig Avgang 13 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rinella Napoli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rinella Napoli ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rinella Guide

Den lille landsbyen Rinella ligger på øya Salina, eller Santa Marina Salina, som er dens fulle navn. Øya er del av de Lipariske øyer, og ligger omkring 140 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Rinella, som er kjent for hulene sine og svarte strender, er hjem til øyas annen havn.

Øya er inndelt i tre regioner/byer. Santa Marina ligger på østkysten, Malfa mot nord og Leni mot sør. Rinella ligger ned mot havet fra Leni. Andre byer på øya er Capo Faro, Pollara og Lingua.