Linosa til Lampedusa Ferge

Linosa Lampedusa fergeruten knytter De pelagiske øyer med De pelagiske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 19 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time mens Siremar servicen seiler pop til 6 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 15 min.

Det er 25 Uke overfarter på Linosa Lampedusa ruten mellom De pelagiske øyer og De pelagiske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Linosa - Lampedusa Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 19 Ukentlige Avganger 1 time
    • Få pris
  • Siremar
    • 6 Ukentlige Avganger 2 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Linosa Lampedusa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Linosa Lampedusa ruten er for en bil og 1 passasjer.

Linosa Guide

Den italienske øya Linosa er en av de Pelagiske Øyene som ligger i Middelhavet. Den lille øya er omkring 5,5 km2, og dannet av en rekke kratre, hvorav den viktigste er Monte Vulcano, som ligger 195 meter over havets overflate. Øya ligger omkring 120 km vest for Gozo på Malta, 120 km sørøst for Pantelleria, 163 km sør for Sicilia og 165 km øst for Cape Mahida i Tunisia. Det nærmeste landet til Linosa er Lampedusa, som er 43 km mot sør.

Øyas havn og by, på den sørlige delen, er preget av både afrikansk og italiensk arkitetklokke, med små flate hus som er malt i lys og pastell farger. Øya er populær blant dykkere og har forskjellige dykkesteder, hvor havbunnen raskt faller til store dyber på omkring 300 meter,

Man kan bare komme til Linosa med båt. Det er fergeforbindelser fra enten Porto Empedocle i det sørlige Sicilia eller fra Lampedusa.

Lampedusa Guide

Lampedusa er en italiensk øy som ligger i Middelhavet, omkring 177 km fra den sicilianske kysten og 113 km fra Tunisias kyst. Lampedusa er den siste italienske jorden før den afrikanske kysten. Øya er et populært reisemål for dykkere og for dem som ønsker å nyte det deilige middelhavsklimaet. Øyas terreng er utilgjengelig i nord og vest, men det er deilige sandstrender på øyas østlige og sørlige kyster.
Det er fergeforbindelser fra øyas havn til Porto Empedocle.