Salina til Ginostra Ferge

Salina Ginostra fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 50 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 31 Uke overfarter på Salina Ginostra ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Salina - Ginostra Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 50 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 3 Ukentlige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Salina Ginostra priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Salina Guide

Salina ligger nord for Sicilia, og er den nest største øya i skjærgården. Øya er splittet i tre særskilte områder; Santa Marina, som ligger på østkysten, Malfi i nord og Leni i den sørvestlige delen. Salina, som har en historie som kan spores tilbake til det 4. århundret, begynte som en gresk bosetning, som på det tidspunktet het Didyme. Øya var imidlertid bebodd helt tilbake til bronsealderen, og er siden da blitt utviklet og gitt opp mange ganger. Øya er populær blant turister, og en av de mest populære severdighetene er saltsjøen ved Lingua, som en gang var stedet for produksjon av havsalt, hvorav navnet Salina (”salt mølle” på italiensk) stammer fra. Andre populære attraksjoner er de romerske gravene som ligger på skråningene av Fossa og Sanctuary of Madonna del Terzito, beliggende mellom Malfi og Leni.

Salina har to havner, Santa Marina og Rinella som betjenes av ferger til Napoli, Palermo, Reggio Calabria, Messina og Milazzo.