Alicudi til Rinella Ferge

Alicudi Rinella fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 4 ganger daglig med en seiltid på omkring 55 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 45 min.

Det er 33 Uke overfarter på Alicudi Rinella ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Alicudi - Rinella Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 55 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Alicudi Rinella priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Alicudi Rinella ruten er for en bil og 1 passasjer.

Alicudi Guide

Øya Alicudi er del av de 8 øyene som utgjør det Lipariske øyhav. Det er omkring 120 innbyggere på øya, som ligger omkring 40 km vest for Lipari, med en landmasse på omkring 5 kvadratkilometer. De fleste av øyas innbyggere lever av fiskeri, med noen involvert i den smulen landbruk som finner sted på øya. Gjester bør merke at det ikke er mange fasiliteter på øya, som bare har en restaurant, som serverer, det fisk som er blitt fanget, eller det fergene leverer.

Øya er tilgjengelig med ferge fra Palermo, Messina, Reggio Calabria og Napoli. Den primære havn base til De Æoliske Øer, og dermed også Alicudi, er byen Milazzo på Sicilia. Ferger seiler generelt hele året, men er avhengig av været.

Rinella Guide

Rinella er en liten italiensk landsby som ligger på øya Salina, som er en av de Eoliske Øyer. Øyas fulle navn er Santa Marina Salina og den ligger omkring 120 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Øya er kjent for sine svarte sandstrender og hulene dens.

Det er tre områder på Salina; Santa Marina på den østlige kysten, Malfa mot nord og Leni Moet sørvest. Fra Leni på vei mot kysten ligger landsbyen Rinella.

Landsbyen er hjemsted for øyas havn, og herfra er det fergeforbindelser til Palermo og Milazzo på øya Sicilia.