Favignana til Levanzo Ferge

Favignana Levanzo fergeruten knytter De egadiske øyer med De egadiske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 12 ganger daglig med en seiltid på omkring 10 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 20 min.

Det er 15 dag overfarter på Favignana Levanzo ruten mellom De egadiske øyer og De egadiske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Favignana - Levanzo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 12 Daglige Avganger 10 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 3 Daglige Avganger 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Favignana Levanzo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Favignana Levanzo ruten er for en bil og 1 passasjer.

Favignana Guide

Den italienske øya Favignana er den største av de tre hovedøyene blant De Ægadiske Øyer. Øya ligger ca. 7 km vest for Sicilia, mellom Trapani og Marsala, og beskrives ofte som å ha form som en sommerfugl. Favignana by ligger på en smal stripe land som knytter de to "vinger" av øya. De to delene av øya har svært forskjellige karakteristika. Den østlige delen av øya er stort sett flat, mens den vestlige delen av øya har bretter, med Monte Santa Caterina den høyeste på 314 meter. På toppen av Monte Santa Vaterina ligger et fort, som opprinnelig ble etblert av sarasenene og brukes av den italienske hæren. Besøkende bør merke at fortet ikke er åpent for offentligheten. Selv om det er noen turist fasiliteter, virker øya karakter uendret, og reisende hit, er glade for å tilpasse seg den avslappende øy livsstil.

Favignana har gode, regelmessige fergeforbindelser til de andre øyene og Trapani og Marsala.

Levanzo Guide

Den italienske øya Levanzo er den minste av de tre egeiske øyene, og ligger ut for Sicilias vestkyst. Øya har en befolkning på ca. 200, og en vakker liten havn som er omgitt av deilige bygninger, og her bo de fleste av innbyggene. Tradisjonelt var øyas økonomi sentrert omkring landbruk, men ikke mye landbruk finner stedi dag. Besøkender vil se tørre steinmurer som dividere tilgrodde marker, hus på fjellskråninger og begrenset landbruk for saueavl.
Øyas veinett er ikke-eksisterende og det er bare et par mudder spor som kan brukes av jeeper og muldyr, som er øyas transportmidler. Fiskeri er populært ut for øyas kyst og små fiskebåter kan leies. Det eneste riktige turiststedet på øya er Grotta del Gonovese, som er en grotte, som inneholder forhistorisk kunst. Hvis man har bruk for sol og avslapning, er Levanzo perfekt.