Levanzo til Marettimo Ferge

Levanzo Marettimo fergeruten knytter De egadiske øyer med De egadiske øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 6 ganger daglig med en seiltid på omkring 30 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 10 min.

Det er 49 Uke overfarter på Levanzo Marettimo ruten mellom De egadiske øyer og De egadiske øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Levanzo - Marettimo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 6 Daglige Avganger 30 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Levanzo Marettimo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Levanzo Marettimo ruten er for en bil og 1 passasjer.

Levanzo Guide

Den lille italienske øya Levanzo er del av den egadiske øygruppen i Middelhavet, og ligger vest for øya Sicilia. Av de tre øyene som utgjøre De Egadiske Øyer, er Levanzo den minste (favigana er den største), og har omkring 450 innbyggere, hvorav mange bor omkring øyas havn. Den vakre lille havnen har en klynge av lyse firkantede bygninger. Øya har ikke et veinett, men det er et par spor, som bare firehjulstrekkere og esler kan bruke. Hovedattraksjonen, og kanskje den eneste attraksjonen, på øya er Grotto del Genovese, som er en grotte med forhistorisk kunst. Det er ikke mye å lage på øya, annet enn å slappe av, svømme, solbade og nyte øyas atmosfære.

Øya er bare omkring 20 minutter med rask båt fra Trapani. Det er flere fergeforbindelser daglig med den sicilianske byen og også med den større øya Favignana.

Marettimo Guide

Den italienske øya Marettimo er den mest avsidesliggende av de tre egadiske øyer, som ligger ut for Sicilias vestkyst. Øya, som er en steinete høyderygg som raker ut i havet, ligger innen et marine naturreservat og er et populært reisemål for dykkere og vandrere. Øya har bare en by, som også kalles Marettimo, og dette er en fiskerby.
Marettimo havn ligger omkring 40 minutter fra Favignan og en time fra Trapani.