Vulcano til Rinella Ferge

Vulcano Rinella fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 5 ganger daglig med en seiltid på omkring 45 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 3 ganger daglig med en seiltid fra 1 time 15 min.

Det er 56 Uke overfarter på Vulcano Rinella ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Vulcano - Rinella Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 5 Daglige Avganger 45 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 3 Daglige Avganger 1 time 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Vulcano Rinella priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Vulcano Rinella ruten er for en bil og 1 passasjer.

Vulcano Guide

Den lille italienske vulkanske øya Vulcano ligger i Tyrrenhavet, omkring 25 km nord for Sicilia, og er den sørligste av de 8 øyer som tugjør De Eoliske Øyer. Det er en rekke vulkaner på øya, og inkluderer en av de fire aktive vulkaner i Italia. Den siste vulkanske aktiviteten er Gran Cratere på toppen av Fosse kjeglen, som har hatt minst 9 utbrudd i de siste 6000 årene. Men øyas vulkaner har vært stille siden omkring 1890, da Fossa brudd ut. Øya er også kjent for sine varme kilder, som er plassert en kort gåtur fra havnen. For dem som føler seg modige, kan besøkende gå i krateret av en vulkna, hvor man kan observere røyk, som kommer ut av jorden!

Ferger knytter Vulcano til de andre eoliske øyer, Sicilia og fastlandet.

Rinella Guide

Rinella er en liten italiensk landsby som ligger på øya Salina, som er en av de Eoliske Øyer. Øyas fulle navn er Santa Marina Salina og den ligger omkring 120 km nordøst for Palermo og 70 km nordvest for Messina. Øya er kjent for sine svarte sandstrender og hulene dens.

Det er tre områder på Salina; Santa Marina på den østlige kysten, Malfa mot nord og Leni Moet sørvest. Fra Leni på vei mot kysten ligger landsbyen Rinella.

Landsbyen er hjemsted for øyas havn, og herfra er det fergeforbindelser til Palermo og Milazzo på øya Sicilia.