Lipari til Milazzo Ferge

Lipari Milazzo fergeruten knytter Æoliske Øyer med Sicilia og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 18 ganger daglig med en seiltid på omkring 50 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 7 ganger daglig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 25 dag overfarter på Lipari Milazzo ruten mellom Æoliske Øyer og Sicilia. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Lipari - Milazzo Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 18 Daglige Avganger 50 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 7 Daglige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Lipari Milazzo priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Lipari Milazzo ruten er for en bil og 1 passasjer.

Lipari Guide

Den italienske øya Lipari er den største av De Æoliske Øyer og ligger i det Tyrrhenske Hav, ut for den nordlige kysten av Sicilia. Lipari er en forholdvis liten øy, som måler knapp 40 kvadratkilometer. Den største byen på øya heter også Lipari, og det er 4 andre landsbyer; Pianoconte, Quattropani, Acqyacalda og Canneto. Lipari by er et deilig sted å gå en tur og har elegante byhus sammen med noen mer beskjedne hus på små pene gater. Det er mange suvenir butikker på øya og et godt utvalg av kaféer og restauranter som serverer god, lokal mat og drikke. Det er spor fra øyas historie på hele øya med greske graver. Dens mest imponerende attraksjon er nok slottet dens.

Lipari er den mest praktiske basen for besøk til de Æoliske Øyer. Det er raskferger fra Sicilia, som stopper her og massevis av båter og raskferger til de andre øyene.

Milazzo Guide

Den italienske byen Milazzo ligger på den norsøstlige kysten av Sicilia, vest for byen Messina, og er kjent for sin historiske landsby og deilige strender. Det er et befestet citadell og et middelalderligt kvarter, som ligger i den gamle bydelen, hvor det også finnes mange religiøse bygninger. En populær attraksjon i den gamle bydelen er Shrine og St Francesco di Paola, som daterer tilbake til det 18. århundret og ble bygget på stedet av en tidligere kirke som daterer tilbake til det 15. århundret.