Ginostra til Stromboli Ferge

Ginostra Stromboli fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Liberty Lines Fast Ferries. Det er opp til 28 avganger Uke med seiltid fra ca. 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Ginostra Stromboli fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Ginostra - Stromboli Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 4 Daglige Avganger 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Ginostra Stromboli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Ginostra Stromboli ruten er for en bil og 1 passasjer.

Stromboli Guide

Den italienske øya Stromboli ligger ut for Sicilia i Tyrrenhavet og er en av de åtte øyene som utgjør den lipariske øygruppe. Besøkender til øya kan vandre de vakre gatene i dens største landsby og nyte den vakre utsikten eller nyte en seiltur til Sciara del Fuoco, som er en dyp svart lava arr ned på siden av vulkanen og er et godt sted å se Strombolis eksplosjoner, særlig etter mørkets frambrudd. Hvis man føler seg litt mere modig, kan man også bestige vulkanen og se utbrudd tett på.

Noen ferger fra Sicilia og fastlandet stopper ved Stromboli. Alternativt kan reisende skift på Lipari til en forbindende ferge.