Salina til Filicudi Ferge

Salina Filicudi fergeruten knytter Æoliske Øyer med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 40 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 5 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 20 min.

Det er 12 Uke overfarter på Salina Filicudi ruten mellom Æoliske Øyer og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Salina - Filicudi Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 40 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 5 Ukentlige Avganger 1 time 20 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Salina Filicudi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Salina Filicudi ruten er for en bil og 1 passasjer.

Salina Guide

Salina ligger nord for Sicilia, og er den nest største øya i skjærgården. Øya er splittet i tre særskilte områder; Santa Marina, som ligger på østkysten, Malfi i nord og Leni i den sørvestlige delen. Salina, som har en historie som kan spores tilbake til det 4. århundret, begynte som en gresk bosetning, som på det tidspunktet het Didyme. Øya var imidlertid bebodd helt tilbake til bronsealderen, og er siden da blitt utviklet og gitt opp mange ganger. Øya er populær blant turister, og en av de mest populære severdighetene er saltsjøen ved Lingua, som en gang var stedet for produksjon av havsalt, hvorav navnet Salina (”salt mølle” på italiensk) stammer fra. Andre populære attraksjoner er de romerske gravene som ligger på skråningene av Fossa og Sanctuary of Madonna del Terzito, beliggende mellom Malfi og Leni.

Salina har to havner, Santa Marina og Rinella som betjenes av ferger til Napoli, Palermo, Reggio Calabria, Messina og Milazzo.

Filicudi Guide

Den italienske øya Filicudi er en av de eoliske øyer og ligger ut for Sicilias nordøstlige kyst. En stor del av den vulkanske øya er nå pekt ut som ”Naturreservatet av Filicudi øy”.

Øyas skråninger har en tendens til å være bratte og steinete med hus beliggende omkring ”Porto Pecorini” og ”Valdichiesa”, hvor kirken St. Stephen, øyas skytshelgen, kan finnes.