Milazzo til Lipari Ferge

Milazzo Lipari fergeruten knytter Sicilia med Æoliske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Liberty Lines Fast Ferries seiler opp til 16 ganger daglig med en seiltid på omkring 50 Minutter mens Siremar servicen seiler pop til 7 ganger daglig med en seiltid fra 1 time 35 min.

Det er 23 dag overfarter på Milazzo Lipari ruten mellom Sicilia og Æoliske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Milazzo - Lipari Fergeselskaper

  • Liberty Lines Fast Ferries
    • 16 Daglige Avganger 50 min
    • Få pris
  • Siremar
    • 7 Daglige Avganger 1 time 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Milazzo Lipari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Milazzo Lipari ruten er for en bil og 1 passasjer.

Milazzo Guide

Den sicilianske byen Milazzo er den tredje største byen i Messina provinsen og har en befolkning på omkring 32.000. Milazzo er plassert omkring 40 km fra Sicilias hovedstad, og ligger ved foten av den halvøya som raker inn i Tyrrenhavet. Et viktig og poprtlært syn i byen er slottet Milazzo, bygningen som menes å ha vært startet av arabene og deretter utviklet av normannene og restaurert av Frederik II. Andre interessante severdigheter omfatter Church of Our Lady of Mount Carmel, Rock Church of St Anthony of Padua og den barokke Church of the Holy Crucifix.

Fra havnen I Milazzo er det ferger til de æoliske øyer og Napoli.

Lipari Guide

Lipari er den største av de lipariske øyer, som er en vulkansk øygruppe beliggende ut for Sicilias kyst. Øyas største by, også kalt Lipari, er den største byen i øygruppen, og er full av liv med havnen sin, historiske slott-citadell og sjarmerende gater. Akkurat som de andre øyene i øygruppen, er Lipari av vulkansk opprinnelse, selv om det siste utbruddet som fant sted på øya var for ca. 1400 år siden. På grunn av de raske fergeforbindelsene til og fra Sicilia og de andre lipariske øyene, er det et fremragende utgangspunkt for å utforske de andre øyene i øygruppen.
Lipari er et fantastisk sted å vandre rundt, ogher ligger fine byhus side om side med mer ykmyke hus som normalt har balkoner med blomster, vask, løker og paprikaer.